Jubileum

Dit jaar vieren we dat we 20 jaar met Albert Heijn, 15 jaar met Etos en 10 jaar met Gall&Gall in de Nieuwstraat in Made zitten. We zijn enorm trots op deze mijlpaal en dat is een feestje waard.

We vieren dit door komend jaar tal van activiteiten te organiseren waar onze klanten en medewerkers van mee kunnen genieten.
Kijk gauw verder op deze pagina om te ontdekken wat voor activiteiten we allemaal doen!

Avond 4 Daagse Made

Onze eerste activiteit is de samenwerking met de organisatie van de 4Daagse Made. In verband met het coronavirus was er dit jaar een ‘Home Edition’. Ruim 650 wandelaars schreven zich in: een super opkomst en top prestatie!

Iedere wandelaar kreeg een 4Daagse vlag mee om tijdens de 4Daagse zijn/haar huis te versieren. De wandelaar die het huis op de leukste manier had versierd maakte kans op 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn. Deze prijs werd gewonnen door de familie Hamers uit Lage Zwaluwe.

De Bingo

Onze tweede activiteit is de Bingo voor onze klanten. Samen met een aantal lokale ondernemers hebben we vele grote prijzen kunnen organiseren. Wanneer een klant een verticaal rijtje op de bingo kaart vol heeft, dan is er al een prijsje. Bij het ophalen van deze prijs ontvang je een gouden finalelot en met dit lot maak je kans op één van de vele hoofdprijzen.

Op de laatste zaterdag (10 juli) van de Bingo, is er een loterij van de gouden finaleloten. We nemen dan contact op met de winnaars.