Aardappelgebakje met oude kaas en creme fraiche

By Restaurant Onze Kerk  

augustus 30, 2016

Aardappelgebakje met oude kaas en creme fraiche

  • Prep: 1 hr

Ingredients

500 gram aardappelen

200 gram geraspte oude kaas

40 ml kookroom

peper en zout

1 teentje knoflook

1 aardappel

8 cherrytomaatjes

Directions

1aardappelen schillen en wassen

2aardappelen in dunne plakjes snijden

3de kaas bij de schijfjes voegen en mengen met de room, knoflook, peper en zout naar smaak

4doe het mengsel in bakvormpjes

519 minuten afbakken voor formaat zoals op foto

6tomaatjes ondertussen poffen

71 aardappel in stukjes snijden van een paar millimeter en frituren

8een bordje mooi opmaken, aardappelstukjes er overheen en de creme fraiche op het gebakje

9eet smakelijk

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.