Arretjescake

  By wilma polak  

juli 11, 2016

Als toetje of bij de koffie

  • Prep: 21 mins

Ingredients

200 Gr boter

200 Gr suiker of basterdsuiker

2 of 3 eetlepels cacao

2 eieren

3 rolletjes biscuit

Directions

1Klop de eieren met de suiker schuimig en voeg hier de cacao bij lepel voor lepel bij

2Smelt de boter maar laat het NIET bruin worden

3Voeg dit bij het mengsel en blijf roeren tot een gelijk matige massa

4Breek de biscuitjes en doe ze door het mengsel. Doe dit in een bakblik waar je bakpapier of folie in hebt gedaan en laat het opstijven.

5Je kan er ook andere koekjes voor gebruiken of half om half.

6Lekker bij de koffie of als toetje met een bolletje vanille-ijs.

Mixer bakblik

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.