Artisjokbodems met pittige geitenkaassalade / voorgerecht 4 p.

  By Bets Nobelen  

september 4, 2016

Door een ieder geprezen voorgerecht. Niet moeilijk te maken, maar altijd succes verzekerd!
Ik heb mooie foto's van dit gerecht, maar ik krijg deze niet ingevoerd.
Ik zou deze altijd nog op een andere manier kunnen aanleveren, mocht dit recept worden uitgekozen.

  • Prep: 40 mins
  • Yields: 4 porties

Ingredients

Ingrediƫnten:

3 gedroogde tomaatjes in olie

6 zwarte olijven zonder pit

2 bosuitjes

1 takje basilicum

1 pakje zachte geitenkaas

4 eetlepels olijfolie

zwarte peper

zout

1 eetlepel citroensap

4 artisjokbodems

1 zakje veldsla

Directions

1Bereiden:

2Tomaten in piepkleine stukjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Basilicum in reepjes snijden. Geitenkaas in blokjes snijden. In kom kaas, tomaat, olijven, bosui, basilicum en 1 eetlepel olie door elkaar scheppen. Op smaak brengen met peper. In andere kom citroensap met rest van olie tot dressing kloppen. Artisjokbodems in zeef laten uitlekken. Veldsla over 4 borden verdelen. Artisjokbodems in midden erop zetten en rijkelijk vullen met geitenkaassalade. Dressing over gevulde artisjokbodem en veldsla sprenkelen.

3Eet smakelijk!

zie boven

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.