Biefstuk caprese met zoete aardappel

  By Marianne Meeuwissen  

juni 9, 2016

Een heerlijke en gezonde Italiaanse maaltijd!

  • Prep: 25 mins
  • Yields: 4 personen

Ingredients

Zwarte peper

zout

300 gram biefstuk

2 bollen mozzarella

3 tomaten

Groene pesto

Courgettepasta

Parmezaanse kaas

5 zoete aardappels

olie/kokosolie

Directions

1Vul een ovenschaal met de courgettepasta.

2Bestrooi de biefstukken met peper en zout en snijd het samen met de mozzarella en tomaten in dunne plakken.

3Leg de plakken om en om in de ovenschaal bovenop de courgettepasta (hoe platter je het legt, hoe gelijkmatiger het gaart in de oven).

4Verdeel de pesto over de plakken en maal er nog wat zwarte peper over.

5Strooi als laatste Parmezaanse kaas over de schaal heen.

6Zet de schaal 12-15 minuten in de voorverwarmde oven van 200℃.

7Terwijl de ovenschaal in de oven staat kan de zoete aardappel worden gemaakt. Schil de aardappel en snijd hem in dunne plakjes.

8Verwarm wat (kokos)olie in de koekenpan en bak de schijfjes in 5-10 minuten bruin.

9Serveer de aardappels samen met Biefstuk caprese.

10 Geniet!

00:00

1 Review

Marianne Meeuwissen

juli 1, 2016

Dit moet je proeven hoor.!

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.