Bitterkoekjesfeest met aardbeien.

By Dionne Jansen

juli 11, 2016

Tip: Bitterkoekjes dopen in de Amaretto.
Eet smakelijk.

  • Prep: 20 mins
  • Yields: 4

Ingredients

1 pak AH bitterkoekjes 250 Gr.

Verse aardbeien of ander zomerfruit 1 bakje.

Mascarpone 250 Gr.

Slagroom 250 ml.

2 zakjes vanillesuiker.

Vers Citroensap 2 eetlepels.

Directions

1Maak de aardbeien schoon.

2Sla de slagroom stijf.

3Voeg mascarpone, citroensap en vanillesuiker toe.

4Klop dit alles nog heel even tot een mooie dikke massa.

5Verkruimel de bitterkoekjes met de hand.

6Maak nu laagjes in een glas of grote doorzichtige schaal.

7Bv: koekjes, slagroommassa, aardbeien.

8Herhaal dit nog een keer.

9Bovenop is het mooi om een rand met bitterkoekjes te maken.

10En dan in het midden de aardbeien of zomerfruit.

11Zet alles een uur in de koelkast.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.