door Marja Halters | aug 11, 2016 | 0 Reacties Tweet Full-screen Bloemkoolsalade met druiven en cheddar kaas By Marja Halters Hoofdgerecht augustus 11, 2016 Een heerlijke salade die het altijd goed doet ! Prep: 20 mins Cook: 45 mins Yields: 3 Ɣ 4 personen ligt eraan wat je erbij eet. Ingredients 1 grote bloemkool in roosjes 90 ml raapzaadolie of koolzaadolie 2 EL sherry-azijn 1/2 tl vloeibare honing 1tl mosterd 30 gram rozijnen ( of meer ) 40 gram hazelnoten of amandelen ( of meer ) geroosterd 10 gram blauwe druiven 80 gram cheddarkaas in stukjes 20 gram bladpeterselie Directions 1Verwarm de oven op 200 graden 2Leg bakpapier op de bakplaat, leg de bloemkoolroosjes erop besprenkel ze met de olie en wat zout 3Zet ongeveer 40 minuten in de oven 4Rooster de amandelen of hazelnoten en hak ze klein 5Doe de rozijnen in een bakje samen met 20 ml raapzaadolie of koolzaadolie en laat ze wellen 6Maak een dressing van de sherry-azijn ( mag ook witte wijnazijn zijn hoor) honing en mosterd 7Was de druiven en halveer ze 8Wanneer de bloemkool klaar is doe deze in een mooie schaal en voeg alle overige ingrediƫnten toe. 9Knip de bladpeterselie klein en strooi het over de bloemkool . 10Kan koud of warm gegeten worden. Ideaal voor bij de bbq . Of zo met zilvervliesrijst - als je dan niet gezond bezig bent.Foto is niet van mezelf . close full screen 00:00 0 Reviews Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.