Bloemkoolschotel

  By Eline Goossens

juli 26, 2016

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4/5 personen

Ingredients

Een verpakking bloemkoolschotel ( te vinden bij de AH direct als je binnenkomt aan je linkerkant )

Bloemkool

Gehakt

Aardappelschijfjes

Geraspte kaas

Directions

1- Stap 1 : snijd de bloemkool en kook hem daarna voor 5 min. Ook bak je de aardappels en het gehakt even 5 min.

2- Stap 2 : saus maken ( zakje zit in de verpakking in de doos ). Als je het zakje in een kom hebt gedaan doe je er ei bij en roer je deze goed door elkaar.

3- Stap 3 : daarna laat je de bloemkoolroosjes even uitlekken en bak je deze mee met het gehakt

4- stap 4: de ovenschaal die je gaat gebruiken vet je in met olie daarna verdeel je de helft van je aardappelschijfjes over de bodem.

5- stap 5: boven op de aardappelschijfjes komt het gehakt en de bloemkoolroosjes

6- stap 6: daarna gaat de andere helft van je aardappelschijfjes er boven op

7- stap 7: op de aardappelschijfjes verdeel je je saus

8- stap 8: voor een extra lekkere smaak doe ik er altijd geraspte kaas op.

945 minuten in de oven en klaar!

Ovenschaal
(Bak) olie
Lepel voor de saus te mixen

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.