door AH Made | sep 2, 2016 | 0 Reacties Tweet Full-screen Bouillabaisse By AH Made Voorgerecht september 2, 2016 Dit recept is van Huub van Dijk. Prep: 40 mins Cook: 30 mins Yields: 4 personen. Ingredients 4 gamba´s 400g Noordzeevis 40g garnalen Voor de rouille: 1 aardappel 2 rode paprika´s 5 knoflookteentjes 1 peper 1g saffraanpoeder 1 theelepel zout 2dl olijfolie Voor de soep: 1kg garnaalkoppen 1 preistengel 50g selder 2 knoflookteentjes 2 uien 70g tomatenpuree 2L visfumet Directions 1Voor de Rouille: Kook de aardappel gaar. 2Doe alle ingrediënten behalve de olijfolie in een blender. 3Mix op hoge snelheid tot een homogeen geheel. 4Meng er dan op lage snelheid olijfolie door. 5Voor de soep: Bak de fijngesneden ui, prei en look op een zacht vuur in boter. 6Doe er de garnaalkoppen bij en laat kleuren. 7Meng er de tomatenpuree door en laat rustig ontzuren. 8Voeg de visfumet toe evenals de selder. 9Laat alles gedurende 20 minuten zachtjes koken. 10Zeef de soep door een chinois. 11Breng de soep weer op temperatuur en doe er de vis en de gamba in. 12Dresseer de soep in een bord, strooi er de garnalen over en serveer met sneetjes getoast brood en de rouille. close full screen 00:00 0 Reviews Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.