1We beginnen met de pulled pork, die moet nl lang garen! Net als een stoofpotje.
2Hiervoor gebruiken wij een varkensschouder. Deze snijden we licht in en we gebruiken een 'rub' van paprikapoeder, chillypoeder, zout en peper. We verwarmen de oven voor op 160 graden, wanneer de oven voorverwarmd is garen we de schouder voor 4 uur. vervolgens verlagen we de temperatuur naar 150 graden en garen we hem verder voor 2 uur. (tot je het vlees uit elkaar kan trekken met een vork)
3Je haalt de varkensschouder eruit en trekt een helemaal als het ware in draadjes.
4Dan maken we een koolsalade, dit door de gesneden kool te mengen met gesneden wortel en deze op smaak brengen met mayonaise, suiker en zout.
5Snij het broodje open en rooster de binnenkanten van het broodje even in een grillpan. Leg m op een plank. Op het broodje verdeel je op 1 kant de pulled pork. Daarover de barbecuesaus en dan de koolsalade erover.
6Smullen maar! Met een lekker zakje verse friet erbij is deze burger helemaal 'Houtse-Meer-stijl'!