Champignons van Martine

  By Frans Adriaanse  

juni 12, 2016

Bereiden:
Spekjes bakken, ui en knoflook op het laatst erbij doen en meebakken, champignons bijvoegen en met de kruiden goed en voorzichtig door elkaar mengen. Goed verwarmen.
Gelijk warm opdienen in diep bord met brood apart. Afmaken met peterselie.
EET SMAKELIJK.

  • Prep: 14 mins
  • Cook: 18 mins
  • Yields: 4 personen.

Ingredients

250 gram gerookte spekjes

400 gram champignons

1 x groot ui

3 teentjes of 1 eetlepel knoflook

1 eetlepel Franse kruiden

1 eetlepel piment

½ eetlepel peper

1 bosje peterselie

1 x Liefde & Passie meergranen brood

Directions

1Voorbereiden:

2Ui pellen en grof snipperen,

3knoflook pellen en heel fijn hakken,

4Champignons in vieren of in schijfjes snijden,

5Brood snijden of in stukken breken.

Hapjes pan.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.