Coquilles met Seranoham en briochebrood

  By Annie Dirven  

augustus 5, 2016

De combinatie van de verschillende ingredienten geeft dit gerecht een verrassende smaak.

  • Prep: 20 mins
  • Yields: ingredienten voor 4 personen

Ingredients

8 Coquilles

4 plakken Serano of Parmaham

4 sneetjes briochebrood

1 pakje gerookte vetspekjes

rucola sla

truffelmayonaise

Directions

1Vetspekjes uitbakken. Haal spekjes uit de pan en laat deze afkoelen op een stukje keukenpapier.

24 dunne sneetjes van het briochebrood snijden. Steek uit ieder sneetje twee mooie rondjes. Rooster het brood. Bak de coquilles lichtbruin in een (grill) pan.

3Leg 2 stukjes geroosterd briochebrood op een bordje. Leg hier wat rucolasla op. Op ieder broodje een half plakje Serano of Parmaham leggen (een beetje gekruld). Hierop wat truffelmayonaise en als laatste de gebakken coquille erop leggen. Strooi rondom uitgebakken spekjes en garneer met truffelmayonaise.

Oorspronkelijk recept: restaurant Chareli te Breda. Aangevuld en veranderd naar eigen idee.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.