net 1 Spaanse peper is deze recept ook lekker ????
Prep: 25 mins
Cook: 12 mins
Ingredients
1 ananas
1 s.l. Rode curry boemboe
1 glas kokosmelk
4 s.l. Visbouillon
1 s.l. Palmsuiker
200 gr gepeld gamba's
50 gr gehaakt
4 Spaanse peper
4 kopje rijst
2 limoenblaadjes
Directions
11• ananas in de lengt afsnijden. Vruchtvlees uit en gemalen in de mixer. Laten.
22• in de wok of kookpan voer de currypasta op hoog vuur. Giet de melk. meng tot het verkrijgen van een roze schuim. Voeg de gemalen ananas vruchtvlees, visbouillon, suiker, gehaakt en Spaanse peper toe.
3Laat een paar minuten koken op middelhoog vuur.
43• verwarm de oven op 240°C.
54• zet de rijst en gehakte limoenblaadjes in de wok of koekenpan. Goed mengen.
65• vul de uitgeholde ananas met de rijst. Zet 10 min. In de oven. Serveren.