Gevulde kipfilet voor 2 personen

  By Anita Ferdinandus  

augustus 27, 2016

Het lijkt misschien ingewikkeld maar dit recept is gemakkelijk te maken.
Erg lekker bij geroerbakte spinazie met tagliatelle.

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 15 mins

Ingredients

2 kleine kipfilets

4 plakjes Coburger ham

3 EL roomkaas

1 EL groene pesto

1 EL olie

.

.

Verdere benodigdheden

Spuitzak- koekenpan.

Directions

11 * Roer de groene pesto door de roomkaas.

22 * Verwijder de haasjes van de filet.

33 * Snijd met een scherp mes de dikke kant van de filet in zodat je een zakje krijgt.

44 * Spuit de roomkaas in het ontstane zakje.

55 * leg 2 plakken ham op de plank en rol daar 1 kipfilet in.

66 * Doe de olie in een koekenpan en braad de filets om en om licht bruin.

77 * Leg ze over in een platte ovenschaal en zet in de voorverwarmde oven van 180 graden voor 15 minuten.

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Koekenpan

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.