Gevulde portobello

  By Thom Segeren  

juni 2, 2016

Met een salade erbij is het een lekker hoofdgerecht en zonder de onbijtspek vegetarisch

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4

Ingredients

Ingrediënten

4 portobello’s

2 eetlepels olijfolie

1 rode ui (fijngesnipperd)

50 gram ontbijtspek (fijngesneden)

2 teentjes knoflook (fijngehakt)

2 takjes verse tijm

4 blaadjes verse salie (gehakt)

100 gram zachte geitenkaas

Directions

1Snijd de stelen van de portobello’s en hak deze fijn. Leg de portobello’s omgekeerd in een ovenschaaltje.

2Verwarm ondertussen de olie en fruit de ui in circa 5 minuten zacht.

3Voeg spekblokjes, gehakte portobellostelen, knoflook, tijmblaadjes en salie toe en bak nog een paar minuten op lage stand. Schep dit mengsel in een kom en laat afkoelen.

4Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de kaas door het paddenstoelenmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel dit over de portobello’s en giet een beetje water in de ovenschaal.

5Bak de portobello’s in circa 15 minuten gaar en bruin.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.