Gnocchi met Kalkoen in Roomsaus

  By Zoe van Marion  

augustus 19, 2016

Dit recept heb ik ooit in Berlijn gegeten en heb het thuis zo goed mogelijk na proberen te maken. Het is simpel en heel erg lekker!

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 2 borden

Ingredients

400 gr. Gnocchi

280 gr. Kalkoen filet a la minute

250 gr. cherry tomaatjes

Boter om in te bakken

250 ml kookroom

2 tenen knoflook (of 1 grote teen)

Zout en peper

Zak Rucola (of andere sla naar keuze)

Directions

1Snijdt de kalkoen filet in stukken of kleinere lapjes en geef het smaak met zout en peper.

2Kook de gnocchi een aantal minuten en bak het daarna in een pan met maar een heel klein beetje boter. Zo wordt het lekker zacht van binnen en knapperig van buiten. Als je zelf een favoriete manier hebt om gnocchi te bereiden dan kan dit natuurlijk ook!

3Snijdt de cherry tomaatje door midden.

4Bak de kalkoen filet in een lekkere laag boter heel kort en gooi er daarna fijngesneden knoflook bij. Als de knoflook een minuutje heeft meegebakken kan je de kookroom er aan toevoegen. Dit mengsel kan je meer smaak geven door zout en peper toe te voegen. Ook de tomaatjes kunnen in het mengsel.

5Verdeel de gnocchi over de (diepere) borden en schep het roommengsel met kalkoen filet eroverheen.

6Leg ook de rucola of andere sla bovenop het bord en geniet van de heerlijke maaltijd!

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.