Gnocchi met spekjes en spruitjes

By AH Made  

mei 26, 2016

Dit recept staat ook op www.ah.nl/allerhande

  • Prep: 15 mins
  • Yields: 4

Ingredients

500 g spruiten

1 teen knoflook

2 el arachideolie

250 g gesneden kastanje champignons

1 el gedroogde rozemarijn

250 g magere spekblokjes

500 g gnocchi

Directions

1Kook de spruiten 3 min. Giet af en laat goed uitlekken. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak de spruiten, knoflook, champignons en rozemarijn 8 min. Breng op smaak met peper en zout.

2Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekreepjes op hoog vuur 2 min. Voeg de gnocchi toe en bak 10 min. Schep regelmatig om.

3Voeg de spekreepjes en gnocchi toe aan de groenten in de wok en schep om. Lekker met citroenrasp en Parmezaanse kaas.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.