door Joyce van Geel | jun 11, 2016 | 0 Reacties Tweet Full-screen Groene curry met babymaïs By Joyce van Geel Hoofdgerecht juni 11, 2016 Een frisse curry met Bulgaarse yoghurt als verrassend ingrediënt. Prep: 15 mins Yields: 4 personen Ingredients 1 pakje Conimex Groene Currypasta 500 gram kipfilet 1 komkommer 1 blikje babymaïs 200 ml Bulgaarse yoghurt wok- of knoflookolie 250 gram basmati rijst Eventueel koriander knoflook naanbrood Directions 1Kook de basmati rijst volgens aanwijzingen op de zak. 2Snijd de komkommer in blokjes. 3Laat de babymaïs uitlekken en snijd in stukjes van circa 1/2 à 1 cm. 4Snijd de kipfilet in blokjes. 5Indien je dit gerecht (ook) wilt serveren met het knoflook naanbrood, bak dit dan in de oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking. 6Verwarm wat olie in de wok en bak de kipfilet aan. 7Voeg de groene currypasta toe. 8Voeg de Bulgaarse yoghurt toe en meng dit goed door de currypasta. 9Voeg nu de babymaïs toe. 10Laat dit een minuut of 10 pruttelen op laag vuur. 11Als je van een stevige bite houdt, voeg je als laatste de komkommer toe en laat je deze even warm worden. 12(Wanneer je juist een zachtere bite wilt, voeg je de komkommer meteen met de babymaïs toe). 13Serveren met de rijst en eventueel het naanbrood! close full screen 00:00 0 Reviews Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.