Groene curry met babymaïs

  By Joyce van Geel  

juni 11, 2016

Een frisse curry met Bulgaarse yoghurt als verrassend ingrediënt.

  • Prep: 15 mins
  • Yields: 4 personen

Ingredients

1 pakje Conimex Groene Currypasta

500 gram kipfilet

1 komkommer

1 blikje babymaïs

200 ml Bulgaarse yoghurt

wok- of knoflookolie

250 gram basmati rijst

Eventueel koriander knoflook naanbrood

Directions

1Kook de basmati rijst volgens aanwijzingen op de zak.

2Snijd de komkommer in blokjes.

3Laat de babymaïs uitlekken en snijd in stukjes van circa 1/2 à 1 cm.

4Snijd de kipfilet in blokjes.

5Indien je dit gerecht (ook) wilt serveren met het knoflook naanbrood, bak dit dan in de oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

6Verwarm wat olie in de wok en bak de kipfilet aan.

7Voeg de groene currypasta toe.

8Voeg de Bulgaarse yoghurt toe en meng dit goed door de currypasta.

9Voeg nu de babymaïs toe.

10Laat dit een minuut of 10 pruttelen op laag vuur.

11Als je van een stevige bite houdt, voeg je als laatste de komkommer toe en laat je deze even warm worden.

12(Wanneer je juist een zachtere bite wilt, voeg je de komkommer meteen met de babymaïs toe).

13Serveren met de rijst en eventueel het naanbrood!

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.