GROENTEN IN TEMPURA MET WASABI MAYONAISE

  By Restaurant Fundi / Martijn Broeken  

juni 7, 2016

Heerlijk (vegetarisch) voorgerecht maar ook erg lekker bij de borrel!

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 4

Ingredients

- 8 groene asperges

- 1 aubergine

- 1 courgette

- 1 rode paprika

- 140 gram tempura poeder

- 1.5 dl. AH bronwater met koolzuur

- peper en zout

- wasabipasta (wasabi is een scherpe specerij uit de Japanse keuken)

- romige AH mayonaise

- AH frituurolie

Directions

1WASABIMAYONAISE : aan 100 gram mayonaise wasabi naar smaak toevoegen

2TEMPURA: tempura poeder en het bronwater samen mixen tot een beslag

3- Groenten in grove stukken snijden

4- Frituurolie verhitten tot 180 graden, groenten door het beslag halen en 5 minuten bakken

5- Zout en peper eroverheen strooien

6- Serveren met de wasabimayonaise

00:00

1 Review

Toon

juni 7, 2016

Heel erg lekker, ook best makkelijk om te maken. Kan als snack of als lunch. Echt een aanrader!!

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.