Italiaanse Hangop

  By Marion Janssens

juli 16, 2016

  • Yields: 4

Ingredients

750 gr. Geitenyoghurt

250 gr. Ricotta

100 gr. Witte chocolade

1 Sinaasappel

Snufje kardemom

3 eetl. Honing,

50 gr.gedopte pistachenoten en 50 gr.amandelen zonder vlies

150 gr. Blauwe bessen

3 takjes munt

Directions

1Laat de geitenyoghurt een nacht uitlekken in een theedoek in een zeef boven een kom.

2Hak de witte chocolade fijn.

3Rasp de schil van de sinaasappel.

4Meng de ricotta,witte chocolade,kardemom,2 eetl.honing en de sinaasappelschil door de hangop.

5Rooster de pistache en amandelen in een droge koekenpan en hak ze daarna grof.

6Verdeel de hangop over 4 glazen.

7Verdeel de blauwe bessen en muntblaadjes en bestrooi met de nootjes.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.