door Marion Janssens | jul 16, 2016 | 0 Reacties Tweet Full-screen Italiaanse Hangop By Marion Janssens juli 16, 2016 Yields: 4 Ingredients 750 gr. Geitenyoghurt 250 gr. Ricotta 100 gr. Witte chocolade 1 Sinaasappel Snufje kardemom 3 eetl. Honing, 50 gr.gedopte pistachenoten en 50 gr.amandelen zonder vlies 150 gr. Blauwe bessen 3 takjes munt Directions 1Laat de geitenyoghurt een nacht uitlekken in een theedoek in een zeef boven een kom. 2Hak de witte chocolade fijn. 3Rasp de schil van de sinaasappel. 4Meng de ricotta,witte chocolade,kardemom,2 eetl.honing en de sinaasappelschil door de hangop. 5Rooster de pistache en amandelen in een droge koekenpan en hak ze daarna grof. 6Verdeel de hangop over 4 glazen. 7Verdeel de blauwe bessen en muntblaadjes en bestrooi met de nootjes. close full screen 00:00 0 Reviews Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.