door Restaurant Onze Kerk | jun 6, 2016 | 2 reacties Tweet Full-screen Kalfsstoofpotje in Wittekop bier By Restaurant Onze Kerk Hoofdgerecht juni 6, 2016 Kalfsstoofpotje in Wittekop bier Prep: 30 mins Cook: 3 hrs Yields: 4 Ingredients 1,5 kg kalfsstoofvlees van de Hamse Hoeve in Langeweg 3 flesjes wittekop bier uit Made 4 witte uien 2 rode uien 2 kruidnagels 4 blaadjes laurier 250 ml jus de veau platte peterselie kleine aardappeltjes Directions 1Snijd alle uien fijn en fruit aan 2Bak het vlees zodat het rondom mooi bruin is 3Voeg het bier, de kruidnagelen, de laurier en de jus toe en breng aan de kook 4Zet het vuur zacht en sudder een aantal uren onder af en toe roeren 5Maak de aardappeltjes klaar zoals gewenst 6Schaaf met een ruitjesvorm wat aardappelchipjes en frituur die kort. 7Serveer de stoof met de aardappeltjes, een paar ruitchipjes, platte peterselie en natuurlijk een koud Wittekop biertje!oven ruitjesvorm schaaf sudderpan close full screen 00:00 2 Reviews Hans juni 7, 2016 Geweldig lekker! Jolanda van dijk juni 6, 2016 Schitterend gerecht. Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Hans
juni 7, 2016
Geweldig lekker!