Kalfsstoofpotje in Wittekop bier

By Restaurant Onze Kerk  

juni 6, 2016

Kalfsstoofpotje in Wittekop bier

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 3 hrs
  • Yields: 4

Ingredients

1,5 kg kalfsstoofvlees van de Hamse Hoeve in Langeweg

3 flesjes wittekop bier uit Made

4 witte uien

2 rode uien

2 kruidnagels

4 blaadjes laurier

250 ml jus de veau

platte peterselie

kleine aardappeltjes

Directions

1Snijd alle uien fijn en fruit aan

2Bak het vlees zodat het rondom mooi bruin is

3Voeg het bier, de kruidnagelen, de laurier en de jus toe en breng aan de kook

4Zet het vuur zacht en sudder een aantal uren onder af en toe roeren

5Maak de aardappeltjes klaar zoals gewenst

6Schaaf met een ruitjesvorm wat aardappelchipjes en frituur die kort.

7Serveer de stoof met de aardappeltjes, een paar ruitchipjes, platte peterselie en natuurlijk een koud Wittekop biertje!

oven
ruitjesvorm schaaf
sudderpan

00:00

2 Reviews

Hans

juni 7, 2016

Geweldig lekker!

Jolanda van dijk

juni 6, 2016

Schitterend gerecht.

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.