door Brigitte van Dongen | aug 8, 2016 | 0 Reacties Tweet Full-screen Kip cocktail By Brigitte van Dongen Voorgerecht augustus 8, 2016 Frisse salade van gerookte kip en bleekselderie, lekker als voorgerecht of als salade bij een barbecue. Prep: 10 mins Yields: 4-6 porties Ingredients 1 stronk Bleekselderie 1 appel Granny smith ananas vers of uit blik op sap walnoten ongezouten gerookte kipfilet 150 gram mayonaise slagroom 100 ml port (eventueel) ketchup ketjap port (eventueel) Directions 1Maak de bleekselderie schoon en snijd in fijne plakjes 2Schil de appel en snijd in kleine blokjes 3Snijd de ananas in stukjes 4Hak de walnoten grof 5Snijd de kipfilet in stukjes 6Meng bovenstaande ingrediƫnten bij elkaar in een schaal 7Klop de slagroom stijf 8Doe in een schaaltje 3 eetlepels mayonaise en een scheutje ketchup en enkele druppels ketjap 9Spatel de slagroom door het mayonaise mengsel 10Voeg eventueel voor extra smaak wat port aan de saus toe 11Doe de saus bij de salade en schep goed door, bewaar tot gebruik in de koelkast 12Verdeel de salade over glazen of kommetjes close full screen 00:00 0 Reviews Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.