door Debby Van der vaart | jul 14, 2016 | 0 Reacties Tweet Full-screen Monchoutaart By Debby Van der vaart Nagerecht juli 14, 2016 De monchoutaart moet wel minstens een halve dag in de koelkast staan. Prep: 30 mins Yields: ongeveer 8 personen Ingredients 1 pakje monchou 250 gram bekertje slagroom 125 gram basterdsuiker wit 1 pak bastognekoeken 150 gram margarine blikje kersenvlaaivulling Directions 1Boter smelten (niet bruin laten worden). 2Koek fijn maken met de hand of met deegroller en door de gesmolten boter doen. 3In de springvorm laten afkoelen. 4Monchou en de basterdsuiker kloppen. 5Slagroom met beetje suiker kloppen. 6Slagroom en monchou door elkaar scheppen. 7Mengsel bovenop de koekkruimels uitsmeren. 8Dan de kersenvlaaivulling erop doen.springvorm 24cm mixer 2 mixkommen/maatbekers weegschaal steelpan spatel eventueel een deegroller close full screen 00:00 0 Reviews Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.