Monchoutaart

  By Debby Van der vaart  

juli 14, 2016

De monchoutaart moet wel minstens een halve dag in de koelkast staan.

  • Prep: 30 mins
  • Yields: ongeveer 8 personen

Ingredients

1 pakje monchou

250 gram bekertje slagroom

125 gram basterdsuiker wit

1 pak bastognekoeken

150 gram margarine

blikje kersenvlaaivulling

Directions

1Boter smelten (niet bruin laten worden).

2Koek fijn maken met de hand of met deegroller en door de gesmolten boter doen.

3In de springvorm laten afkoelen.

4Monchou en de basterdsuiker kloppen.

5Slagroom met beetje suiker kloppen.

6Slagroom en monchou door elkaar scheppen.

7Mengsel bovenop de koekkruimels uitsmeren.

8Dan de kersenvlaaivulling erop doen.

springvorm 24cm
mixer
2 mixkommen/maatbekers
weegschaal
steelpan
spatel
eventueel een deegroller

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.