door AH Made | jul 30, 2016 | 0 Reacties Tweet Full-screen Nasi Henny By AH Made Hoofdgerecht juli 30, 2016 Dit recept is van Henny Stellinga. Prep: 30 mins Cook: 18 mins Yields: 4 personen Ingredients rijst spekjes 2 stronken prei 2 tot 4 uien sambal enping gebakken ei ketjap tomatenketchup eventueel atjar Directions 1Eén pak rijst de avond van tevoren koken. 2Spekjes uitbakken. 3Uit de wok halen. 4In spekvet of gedeelte uien bakken. 5Spekjes, flinke scheut ketjap, sambal, tomaten ketchup en heel fijn gesneden prei(moet rauw blijven) toevoegen. 6Dan de koude rijst toevoegen. 7Tot slot enping(kroepoek) en gebakken ei toevoegen. 8Nu eventueel de atjar toevoegen, bereidingswijze atjar: 9Azijn met suiker opkoken en laten afkoelen. 10Fijn gesneden komkommer(zonder zaad), fijn " winterwortel en fijn " ui toevoegen en een paar uur laten intrekken. close full screen 00:00 0 Reviews Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.