Pappardelle met Garnalen en Boursin

  By Zoe van Marion  

augustus 19, 2016

Een hele snelle en makkelijke pasta voor de garnalen liefhebbers!

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 4 borden

Ingredients

1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden

500 gram grote garnalen

400 gram (verse) spaghetti, tagiatelle of pappardelle

4 tomaten

2 lente-uitjes in ringetjes gesneden

75 gram rucola/ rucola sla melange (kan ook andere sla)

1 citroen

Olijfolie

Directions

1Snijd de tomaten in kleine blokjes.

2Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm wat olijfolie in een wok en roerbak hierin de garnalen circa 2 minuten. Voeg na 1 minuut de lente-uitjes toe. Breng op smaak met peper en zout. Roer er vervolgens de tomatenblokjes door.

3Voeg de Boursin Cuisine toe aan het garnalenmengsel en laat 2 minuten zachtjes pruttelen.

4Was ondertussen de rucola en breng op smaak met een dressing van olijfolie, wat citroensap en peper en zout.

5Meng de spaghetti door de saus en serveer met de rucolasalade.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.