door Riebert Verheugen | jul 29, 2016 | 0 Reacties Tweet Full-screen Pasta met spinazie By Riebert Verheugen Hoofdgerecht juli 29, 2016 Een heerlijk pastagerecht dat snel klaar is, vol is van smaak en door jong en oud wordt gewaardeerd. Prep: 20 mins Cook: 4 mins Yields: Voor 4 personen Ingredients AH Verse spaghetti all'uovo 250 gram AH Bioloische spekreepjes (200 gram) AH Kastanje champignons (250 gram) AH Spinazie met roomkaas en tomaat (diepvries) AH Kookroom (light) 250 ml Boursin knoflook/kruiden 70+ 150 gram peper en zout naar smaak Directions 1Snij de champignons in stukjes 2Bak de spekjes zonder boter of olie uit in een hapjespan of wok en leg op een bord met keukenpapier om het vet op te vangen 3Bak de champignons in de hapjespan 4Voeg de spekjes aan de champignons toe en smelt de Boursin hierin 5Voeg de spinazie met roomkaas en tomaat toe aan de spekjes en champignons 6Voeg naar smaak peper en zout toe 7Voeg eventueel (als de saus te dik is) een beetje kookroom toe 8Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking 9Meng de saus door de uitgelekte pasta en serveer direct 10Strooi naar eigen smaak nog wat geraspte parmezaanse kaas over het gerecht 11Serveer er een frisse salade bijKook de pasta in ruim water en serveer direct. De pasta kan niet wachten! Eigen recept close full screen 00:00 0 Reviews Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.