Pasta met spinazie

  By Riebert Verheugen  

juli 29, 2016

Een heerlijk pastagerecht dat snel klaar is, vol is van smaak en door jong en oud wordt gewaardeerd.

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 4 mins
  • Yields: Voor 4 personen

Ingredients

AH Verse spaghetti all'uovo 250 gram

AH Bioloische spekreepjes (200 gram)

AH Kastanje champignons (250 gram)

AH Spinazie met roomkaas en tomaat (diepvries)

AH Kookroom (light) 250 ml

Boursin knoflook/kruiden 70+ 150 gram

peper en zout naar smaak

Directions

1Snij de champignons in stukjes

2Bak de spekjes zonder boter of olie uit in een hapjespan of wok en leg op een bord met keukenpapier om het vet op te vangen

3Bak de champignons in de hapjespan

4Voeg de spekjes aan de champignons toe en smelt de Boursin hierin

5Voeg de spinazie met roomkaas en tomaat toe aan de spekjes en champignons

6Voeg naar smaak peper en zout toe

7Voeg eventueel (als de saus te dik is) een beetje kookroom toe

8Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking

9Meng de saus door de uitgelekte pasta en serveer direct

10Strooi naar eigen smaak nog wat geraspte parmezaanse kaas over het gerecht

11Serveer er een frisse salade bij

Kook de pasta in ruim water en serveer direct. De pasta kan niet wachten!
Eigen recept

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.