pastasalade

  By Ellen de hoogh  

augustus 31, 2016

Makkelijke pastasalade voor warme zomerdagen

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 3 a 4 porties

Ingredients

300 gram tricolore pasta

4 tomaten

Ca 20 zilveruitjes

Ca 14 groene olijven

2 blikjes tonijn

1 dl olijfolie

3 eetlepels balsamico azijn

1 teentje knoflook

Peper

Zout

Directions

1Kook de pasta volgens de verpakking.

2Spoel de macaroni onder koud water af en laat afkoelen.

3Doe de pasta in een grote schaal/kom en zet in de koelkast.

4Snij de tomaten in partjes.

5Halveer de olijven.

6Laat de blikjes tonijn uitlekken en trek/snijd de tonijn in stukken.

7Schep de partjes tomaat, de zilveruitjes, de olijven en de tonijn door de pasta.

8Roer een sausje van de olijfolie en de balsamico azijn, de uitgeperste knoflook en wat peper en zout.

9Giet het sausje over de pastasalade en schep alles opnieuw voorzichtig door.

Goed van tevoren te maken.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.