Salade met gerookte zalmforel

By AH Made  

juli 30, 2016

Recept van Nell Hendriks

  • Prep: 15 mins
  • Yields: 4 personen

Ingredients

Gemengde sla

Tomaten

Bospeen

Appel

Avocado

Citroen

Lente uitjes

Bieslook

Eetbare viooltjes

Gerookte forelfilet

Eieren

Peper en zout

vinaigrette- zie basisvinaigrette

Directions

1Maak de vinaigrette

2kook de eieren, pel de schaal eraf en snijdt in 4 partjes

3Was de salade, verwijder aanhangend water en verdeel indien nodig in kleine stukken ( d.m.v. scheuren )

4Ontvel ( Plisseer)de tomaten en snij in schijfjes of partjes

5Rasp de bospeen

6Snij de lente-uitjes in dunne plakjes

7Snij de bieslook fijn

8Schil de appel en snij in dunne plakjes

9Ontdoe de avocado van zijn schil en pit en snij in plakjes

10Sprenkel wat citroensap over de appel en avocado

11Leg wat sla in een bord en leg hier bovenop de geraspte wortel

12Besprenkel met wat vinaigrette

13Garneer met de appel, avocado, lente uitjes en bieslook

14Beleg met de partjes eieren en met stukje gerookte forelfilet

15Draai wat peper en zout boven de salade

16besprenkel met de vinaigrette

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.