Saltimbocca

  By Riet Maas  

juli 11, 2016

Origineel recept uit de Italiaanse keuken.

  • Prep: 10 mins
  • Yields: 1 portie

Ingredients

flinterdun lapje kalfs- of rundvlees

plakje Parmaham dezelfde grootte

salieblaadje per lapje

Directions

1Leg de lapjes op de snijplank. Beleg ze met Parmaham. Leg op één helft het salieblaadje. Vouw lapje dubbel, steek er een tandenstoker door. Niet zouten of peperen, ham geeft genoeg smaak af.

2Bak de gevouwen lapjes kort op hoog vuur. Hal uit de pan, houdt ze warm in alu folie. Blus braadvocht af met witte wijn, kort inkoken op hoog vuur. Zeef de saus. Leg de lapjes op een voorverwarmd bord of schaal en schenk de saus erover. Let op de tandenstoker!

koekenpan-alu folie-tandenstoker-schaal

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.