Snelle taartjes met mascarpone-lemon curd & mango

By AH Made  

mei 25, 2016

Dit recept staat ook op www.ah.nl/allerhande

  • Prep: 10 mins
  • Yields: 4 taartjes

Ingredients

1 el Pistachenoten

1 eetrijpe mango

125 gr mascarpone(zachte roomkaas)

2 el lemon curd

4 zandbodems

2 takjes munt

Directions

1Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 3 min. Neem de pistachenoten uit de pan en laat afkoelen op een bord.

2Schil ondertussen de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in plakjes.

3Meng de mascarpone met de lemon curd en verdeel gelijkmatig over de zandbodems. Beleg de taartjes met de plakjes mango in een waaiervorm.

4Hak de pistachenoten grof en bestrooi de taartjes ermee.

5Garneer met blaadjes munt en serveer.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.