Tagliatelle met walnoten en gorgonzola

  By Marion Janssens

juli 6, 2016

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 12 mins
  • Yields: 2

Ingredients

300gr gedr.tagliatelle

25 gr.boter

2 tl.fijngehakte verse salie of 1tl.gedr.salie

115 gram gorgonzola in blokjes

3 eetl.mascarpone

75 ml. melk

50 gr.walnoten ,gemalen

2 eetl.versgemalen parmezaanse kaas

Vers gemalen peper

Directions

1Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking

2Smelt ondertussen de boter in een steelpan op een laag vuur en roer de salie erdoor

3Strooi de gorgonzola in de pan en voeg dan de marscapone toe

4Roer tot de kazen beginnen te smelten

5Giet de melk erbij en blijven roeren

6Strooi de walnoten en de geraspte parmezaanse kaas in de saus en breng op smaak met peper

7Blijve roeren bij een laag vuur, niet laten kokendhete niet langer als een paar min.

8Giet de saus bij de afgegoten pasta,goed mengen en dien gelijk op

9Garneer eventueel met verse salieblaadjes

10Eet smaaaaaklijk

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.