Tartaar van rund met sjalot, kappertjes, augurk, piccalillymayonaise

  By Restaurant Fundi / Martijn Broeken

juni 28, 2016

Een lekker zomerse tartaar, leuk als voorgerecht of voor bij de barbeque.

  • Prep: 25 mins
  • Yields: 4

Ingredients

250gr AH Excellent Premium ossenhaas

40gr kappertjes

40gr kleine augurkjes

1 klein sjalot

1 el mosterd

1 el tomatenketchup

2 el mayonaise (zure)

tabasco

zeezout uit de molen

peper uit de molen

piccalilly

Directions

1- snij de ossenhaas in kleine blokjes (brunoise)

2- snij de sjalot, kappertjes, augurk, heel fijn

3- meng de ossenhaas met de mayonaise, mosterd, ketchup, sjalot, kappertjes en augurk

4- breng op smaak met zeezout, peper en tabasco

5- meng wat mayonaise met piccalilly met mayonaise en wrijf dit door een zeef

6- gebruik dit als mayonaise

7- maak dit gerecht op naar eigen inzicht

8- serveer dit met waldkornbrood / of eet het lekker met verse frites en gemengde salade

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.