door Restaurant Fundi / Martijn Broeken | jun 28, 2016 | 0 Reacties Tweet Full-screen Tartaar van rund met sjalot, kappertjes, augurk, piccalillymayonaise By Restaurant Fundi / Martijn Broeken juni 28, 2016 Een lekker zomerse tartaar, leuk als voorgerecht of voor bij de barbeque. Prep: 25 mins Yields: 4 Ingredients 250gr AH Excellent Premium ossenhaas 40gr kappertjes 40gr kleine augurkjes 1 klein sjalot 1 el mosterd 1 el tomatenketchup 2 el mayonaise (zure) tabasco zeezout uit de molen peper uit de molen piccalilly Directions 1- snij de ossenhaas in kleine blokjes (brunoise) 2- snij de sjalot, kappertjes, augurk, heel fijn 3- meng de ossenhaas met de mayonaise, mosterd, ketchup, sjalot, kappertjes en augurk 4- breng op smaak met zeezout, peper en tabasco 5- meng wat mayonaise met piccalilly met mayonaise en wrijf dit door een zeef 6- gebruik dit als mayonaise 7- maak dit gerecht op naar eigen inzicht 8- serveer dit met waldkornbrood / of eet het lekker met verse frites en gemengde salade close full screen 00:00 0 Reviews Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.