Tjampur Kerrie

  By Margo van Ingen  

augustus 21, 2016

Lekker fris recept met fruit simpel te maken, te eten met rijst en altijd een succes.

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: Hoofdgerecht voor 4 personen.

Ingredients

Varkensvlees of Kip- kan ook prima zonder vlees.

2 Preitjes

1/2 Spitskool

1 grote Ui

1 rode paprika

30 Sperziebonen

2 tenen Knoflook

================

Kruiden naar smaak.

1/2 th.Trassi

1 1/2 th.Ketoembar

1 1/2 eetl.Kerrie

Sambal of 1 verse peper

1 th. Djinten

2 goud Goudbouillon tabletten

Scheutje Ketjap

Santen naar smaak

Bloem

Boter

============

Banaan

Ananas mag uit blik in eigen sap

Appel

======

Rijst Basmati of Pandan

Directions

1Was en snij alle groeten en fruit en zet die klaar.

2Bak evt. het vlees fruit hierbij de ui en maak hiermee een roux- voeg alle kruiden toe en vul aan met warm water en het sap van de ananas zodat je alle groente en fruit erin kunt doen en het water licht gebonden is.

3Voeg de bonen toe als deze even gekookt hebben de paprika weer aan de kook brengen dan de prei en de spitskool, laat dit koken zodat het nog lekker knapperig is.

4Dan voeg je de santen toe als dit gesmolten is de ananas appel en eventueel banaan.

5Rijst op een bord scheppen en het groente fruitmengsel erop scheppen incl. de saus.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.