Visstoofpotje (2 à 3 personen)

  By Annie van den Diepstraten  

september 6, 2016

20 a 25 minuten in de oven op 180 graden
Eventueel garneren met peterselie

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 26 mins

Ingredients

400 gram kabeljauwhaasje

3 gepelde gamba's

6 kleine roosjes broccoli

3 worteltjes (in stukjes snijden)

2 schijfjes courgette

1 rode ui

Garneren met peterselie

Kreeftensaus (Polaris)

Beetje zout, peper en olijfolie

Directions

1Kabeljauw een beetje zout en peper erop

2Een klein beetje olijfolie in een ovenschaal

3Kabeljauw door de olie rollen en in de ovenschaal doen

4Groenten en gamba's er over verdelen

5Kreeftensaus erbij

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.