door Annie van den Diepstraten | sep 6, 2016 | 0 Reacties Tweet Full-screen Visstoofpotje (2 à 3 personen) By Annie van den Diepstraten Hoofdgerecht september 6, 2016 20 a 25 minuten in de oven op 180 graden Eventueel garneren met peterselie Prep: 15 mins Cook: 26 mins Ingredients 400 gram kabeljauwhaasje 3 gepelde gamba's 6 kleine roosjes broccoli 3 worteltjes (in stukjes snijden) 2 schijfjes courgette 1 rode ui Garneren met peterselie Kreeftensaus (Polaris) Beetje zout, peper en olijfolie Directions 1Kabeljauw een beetje zout en peper erop 2Een klein beetje olijfolie in een ovenschaal 3Kabeljauw door de olie rollen en in de ovenschaal doen 4Groenten en gamba's er over verdelen 5Kreeftensaus erbij close full screen 00:00 0 Reviews Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.