door Jeanne van Dommelen | jul 18, 2016 | 0 Reacties Tweet Full-screen Wortel-Paprika-Tomatensoep By Jeanne van Dommelen Hoofdgerecht juli 18, 2016 Maaltijdsoep. Door het gehakt weg te laten blijft er een heerlijke vegetarische soep over! Prep: 20 mins Cook: 20 mins Yields: 2 personen Ingredients 500 cc water 100 cc gezeefde tomaten 2 tomaten 300 gr winterpeen 1 rode paprika 1 bouillon blok 1 el bieslook 1 el basilicum beetje suiker of zoetstof 100 gr gehakt Directions 1Laat het water met de fijngesneden groenten, gezeefde tomaten en bouillon blok ongeveer 20 minuten zachtjes koken. 2Rul ondertussen het gehakt in een droge koekenpan. 3Maak de soep fijn met de staafmixer. 4Voeg de kruiden toe en een beetje suiker of zoetstof (naar smaak). 5Serveer de soep en garneer met het gehakt. 6Eet smakelijk!!Staafmixer close full screen 00:00 0 Reviews Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.