Wortel-Paprika-Tomatensoep

  By Jeanne van Dommelen  

juli 18, 2016

Maaltijdsoep. Door het gehakt weg te laten blijft er een heerlijke vegetarische soep over!

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 personen

Ingredients

500 cc water

100 cc gezeefde tomaten

2 tomaten

300 gr winterpeen

1 rode paprika

1 bouillon blok

1 el bieslook

1 el basilicum

beetje suiker of zoetstof

100 gr gehakt

Directions

1Laat het water met de fijngesneden groenten, gezeefde tomaten en bouillon blok ongeveer 20 minuten zachtjes koken.

2Rul ondertussen het gehakt in een droge koekenpan.

3Maak de soep fijn met de staafmixer.

4Voeg de kruiden toe en een beetje suiker of zoetstof (naar smaak).

5Serveer de soep en garneer met het gehakt.

6Eet smakelijk!!

Staafmixer

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.