door Restaurant Onze Kerk | aug 30, 2016 | 0 Reacties Tweet Full-screen Zelfgemaakte ijsthee met kokosmacronen By Restaurant Onze Kerk Amuse augustus 30, 2016 Prep: 1 hr 30 mins Ingredients IJsthee: 3 theezakjes naar smaak 1 liter water 150 gram suiker (of suikervervanger) verse munt (liefst uit eigen moestuin) sinaasappel en citroen Kokosmacronen: 250 gram kokossnippers 250 gram suiker 50 gram bloem 125 gram boter 175 gram eiwit 1 ei Directions 1IJsthee: 2Citroen en sinaasappel in plakjes snijden 3Water met de theezakjes en de suiker laten koken 4Alles bij elkaar doen en terug koelen, serveer met munttakje en ijsklontjes 5Kokosmacronen: 6Kokossnippers fijn malen in keukenmachine 7Smelt de boter 8Meng kokos, suiker, bloem, eiwit, gesmolten boter en 2 eieren 9Laat afkoelen 10Doe mengsel in gewenste bakvormpjes en bak in ongeveer 15min (165 graden hete lucht) 11Controleer gaarheid en kleur (goudbruin) en indien nodig langer bakken close full screen 00:00 0 Reviews Antwoord annulerenYour review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.