Zelfgemaakte ijsthee met kokosmacronen | Albert Heijn Made

Zelfgemaakte ijsthee met kokosmacronen

By Restaurant Onze Kerk  

augustus 30, 2016

  • Prep: 1 hr 30 mins

Ingredients

IJsthee:

3 theezakjes naar smaak

1 liter water

150 gram suiker (of suikervervanger)

verse munt (liefst uit eigen moestuin)

sinaasappel en citroen

Kokosmacronen:

250 gram kokossnippers

250 gram suiker

50 gram bloem

125 gram boter

175 gram eiwit

1 ei

Directions

1IJsthee:

2Citroen en sinaasappel in plakjes snijden

3Water met de theezakjes en de suiker laten koken

4Alles bij elkaar doen en terug koelen, serveer met munttakje en ijsklontjes

5Kokosmacronen:

6Kokossnippers fijn malen in keukenmachine

7Smelt de boter

8Meng kokos, suiker, bloem, eiwit, gesmolten boter en 2 eieren

9Laat afkoelen

10Doe mengsel in gewenste bakvormpjes en bak in ongeveer 15min (165 graden hete lucht)

11Controleer gaarheid en kleur (goudbruin) en indien nodig langer bakken

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.