Zomerse gezonde maaltijdsalade

By Restaurant Onze Kerk  

juli 29, 2016

Gezonde zomerse salade

  • Prep: 30 mins

Ingredients

Dressing:

- 3 eetlepels olijfolie (extra vierge AH pasta en salade)

- 1,5 eetlepel AH balsamico azijn

- 1 eetlepel honing

- 1 half teentje geperste knoflook

- zout en peper naar smaak

Salade:

- 75 gram veldsla

- 75 gram rucola

- 40 gram ongezouten AH cashewnoten

- 20 gram AH zongedroogde tomaatjes tapas

- 1 avocado

- 1/2 komkommer

- 100 gram grote garnalen gepeld en gekookt (koelschap AH)

- chilipeper

- 20 gram AH alade croutons knoflook

- toefje peterselie

Directions

1Start met de dressing, meng alles door elkaar in een kom met een garde

2Maak op smaak met zout en peper

3Schil de halve komkommer in de lengte met een dunschiller of kaasschaaf

4Meng de garnalen in een kom met een snufje chilipeper

5Schil de avocado en snij hem in partjes

6Meng alles (en de tomaatjes en noten) door de sla

7Dressing erdoorheen mengen

8Croutons en peterselie er boven op

9Eet smakelijk

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.