Category: Hoofdgerecht

Visstoofpotje (2 à 3 personen)

20 a 25 minuten in de oven op 180 graden
Eventueel garneren met peterselie

  By Annie van den Diepstraten

Vlaamse Stoverij met Trappistenbier

Vlaamse Stoverij met Trappistenbier naar recept van Peter Goossens

  By Bart Reniers

pastasalade

Makkelijke pastasalade voor warme zomerdagen

  By Ellen de hoogh

Varkensfilet met pancetta en appel

Heerlijk hoofdgerecht met Italiaanse invloeden.

  By Stefanie Kamps

Aardappelgebakje met oude kaas en creme fraiche

Aardappelgebakje met oude kaas en creme fraiche

By Restaurant Onze Kerk

Gestoofde paling op oma’s wijze

Gestoofde paling op oma's wijze

By Restaurant Onze Kerk

party brood

Een heerlijk stokbrood wat je als lunch gerecht kunt serveren. Als hoofdmaaltijd met een salade, of in kleine mootjes/ plakjes gesneden als borrelhapje. Prettig is dat je zelf de smaak kunt bepalen met de kruiden die je aan het gehakt toevoegt.

  By Dorien Voogt

Garnalen ‘Buzara’

Een Sloveens en Kroatisch garnalengerecht lekker met pasta of brood.

  By Stefanie Kamps

Gevulde kipfilet voor 2 personen

Het lijkt misschien ingewikkeld maar dit recept is gemakkelijk te maken.
Erg lekker bij geroerbakte spinazie met tagliatelle.

  By Anita Ferdinandus