Deze cupcakes zijn geweldig lekker en dankzij de Albert Heijn en nog een website ben ik tot dit recept gekomen. Eet smakelijk alvast want die gaan snel op ;-)
Deze cupcakes zijn geweldig lekker en dankzij de Albert Heijn en nog een website ben ik tot dit recept gekomen. Eet smakelijk alvast want die gaan snel op ;-)
Deze cupcakes zijn geweldig lekker en dankzij de Albert Heijn en nog een website ben ik tot dit recept gekomen. Eet smakelijk alvast want die gaan snel op ;-)
Een prachtige en ook heftige lemon cheesecake die je zelf nog een beetje kan vormen qua smaak door je favoriete koekjes als bodem te gebruiken!
Ik bak heel graag met typische smaken zoals rozenwater, lavendel en met kruiden. Je moet ervan houden maar deze cakejes vindt iedereen lekker. Vind je het rozenwater "spannend" doe er dan de eerste keer niet zoveel bij.
Ik ben dol op dit recept. Niet alleen door de smaak en dat hij eenvoudig te maken is maar je kunt zo heerlijk variëren met het fruit. Nu waren de blauwe bosbessen in de aanbieding maar je kunt het vervangen door wat je lekker vindt bijv. appels, pruimen, kersen etc.
De combinatie van smaken maakt deze eenvoudige taart zó lekker.
Écht een aanrader!
Meringues zijn zoete schuimpjes: zacht van binnen en knapperig van buiten.
De monchoutaart moet wel minstens een halve dag in de koelkast staan.