Onze familie-historie.

2000

Overname van pa

Twan kreeg de mogelijkheid om de supermarkt van zijn vader over te nemen. Dit was voor hem het moment om zijn vrouw Corlinda te vragen of ze hem kwam assisteren. Zij was op dat moment activiteiten begeleidster bij verstandelijk gehandicapten. Gezamenlijk gingen ze een nieuwe wereld in: de supermarktwereld.

2001

Toch geen verbouwing

Zij stonden aan de vooravond van een verbouwing van de Albert Heijn supermarkt aan het Burg. Smitsplein. Op dat moment stond de directeur van Albert Heijn voor de neus van Twan met de vraag of ze geen interesse hadden in de locatie van de Primarkt, Nieuwstraat 104 in Made. Na wat rekenwerk en wikken en wegen hebben ze de grote stap genomen. Een beslissing die hun tot op heden geen seconde spijt heeft opgeleverd.

2001

Mix van medewerkers

Ze maakten een start met een mix van 40 Albert Heijn en 40 Primarkt medewerkers, een mix van twee retail culturen. Het was een uitdaging om hier één team van te maken, wat klaar stond voor elkaar en voor de klant. Uiteindelijk is dat altijd het uitgangspunt geweest voor Twan en Corlinda, samen met de medewerkers aan iets bouwen en successen vieren.

2001

Bakkerij

Vers, vers, vers! Dat is wat AH Made uit wil stralen. Vandaar ook onze 'full-service' versafdelingen.

2001

Slagerij

Het paradepaardje van de Albert Heijn supermarkt was op dat moment de ambachtelijke slagerij. Enige jaren later hebben ze de beslissing genomen om het ambachtelijke vlees in zelfbedieningsvorm te presenteren aan de klanten.

2001

Speelhoek

De kinderen kregen een eigen speelhoek in onze winkel. Zo konden papa en mama rustig boodschappen doen.

2006

Onze Etos

Zo openden ze in 2006 een Etos drogisterij want ze wilden graag alles onder één dak: het zogenoemde "One-stop Shopping". In dit jaar kregen ze ook de mogelijkheid om de loods behorende bij de Molen te kopen, dit was voor Twan en Corlinda de mogelijkheid om de winkelvloeroppervlakte te vergroten van 1100 naar 1700 m2.

2008

'Grote' AH

In 2008 openden ze de nieuwe "grote" Albert Heijn. Een nieuwe look, een nog ruimer assortiment en bredere, verruimde gangpaden. Ook introduceerden ze op dat moment zelfscanning als één van de eerste Albert Heijn supermarkten.

2011

Onze Gall & Gall

Ze werden in 2011 franchisenemer van Gall&Gall. De ruimte werd verbouwd en kreeg een moderne look and feel. Nu was het compleet, de route voor een klein winkelcentrum was voltooid.

2011

Hockey

In 2011 kregen ze een mooie kans: de naam AH Made heeft sindsdien jarenlang gepronkt op de shirtjes van de dames en heren van de Madese Hockeyvereniging. Daarnaast ondersteunde AH Made diverse lokale verenigingen en organisaties.

2012

AH Oeuvre prijs

Na het behalen van de titel 'Beste AH Franchise winkel van Nederland' (2009) en 'Beste AH van Nederland' (2011) werden ze in 2012 door AH verrast met de 'Oeuvre prijs'. Deze prijs kregen ze overhandigd vanwege het leveren van een constante prestatie op topniveau. Naast deze prijzen hebben ze ook een geldbedrag van €10.000,- gewonnen voor een groot feest met de medewerkers.

2014

In de prijzen

En het vieren van succes gaat door: in het jaar 2014 vielen we nogmaals in de prijzen. Ze kregen toen Brons bij de Supermarkt van het Jaar verkiezingen: een landelijke wedstrijd voor alle winkelformules zoals Jumbo, Plus en AH.

2014

Het team

Natuurlijk behalen ze alle resultaten samen met de medewerkers. "Samen staan we sterk" en zorgen ze voor een verzorgde winkel van topklasse. Inmiddels hebben ze een team van zo'n 300 werknemers: van jong tot oud!

2017

Huisje gekocht

In 2017 hebben ze besloten het naastgelegen huisje aangrenzend aan het parkeerterrein aan te kopen om te zorgen voor een verruimde parkeerplaats. Het resultaat? Een ruimere en veilige parkeerplaats met voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor alle klanten!

2019

Nieuwe gevel

En toen was het grote moment daar: een tweede verbouwing! En wat voor één! In september 2019 is de gevel van onze winkel volledig vernieuwd en verruimd. De oude gevel heeft plaats gemaakt voor een prachtig modern winkelplein dat toegang biedt aan al onze 3 winkelformules. Ook is het winkeloppervlak vergroot van 1700 naar 2000 m2. Het introduceren van de 'Echt Vers Formule' van AH vormde de kers op de taart: het resultaat is een gezonde, diverse en vergrote versafdeling met aandacht voor zowel gemak als duurzaamheid.

2021

Wij vieren feest: jubileumjaar

Het jaar 2021 vormt voor Twan en Corlinda een bijzonder feestjaar. De Albert Heijn bestaat 20 jaar op deze locatie, de Etos 15 jaar en de Gall&Gall 10 jaar. Een mooie gelegenheid om terug te blikken op de rijke historie en dit te vieren met onze klanten en collega's!

2021

Molen aangekocht

En ze staan zeker niet stil! Ook de molen 'Hoop Doet Leven' hoort nu bij ons. Een volgend project waar ze momenteel volop mee bezig zijn. Benieuwd geworden? Binnenkort vertellen we je graag meer!