Meer dan een
bijbaan.

Werken bij Albert Heijn Made.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te komen versterken.

Al vanaf 15-jarige leeftijd ben je welkom om bij ons te solliciteren. Je mag dan nog niet achter de kassa werken (dit mag vanaf 16 jaar), maar we kunnen je hulp dan al wel goed gebruiken in de winkel zelf. Bijvoorbeeld bij het vakkenvullen.

Daarna toch liever aan de slag als caissière of op de versafdeling? Binnen Albert Heijn Made zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Wij gaan graag met jou in gesprek!

Ben je dus 14 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan? Klik dan op onderstaande button om direct te solliciteren!

Vind je samenwerken, leergierig en sociaal, woorden die bij je passen? Dan is werken bij Albert Heijn, Etos of Gall&Gall Made misschien wel iets wat bij jou past.

Je kunt direct online solliciteren. Na ontvangst van je formulier ontvang je een bevestigingsmail met hierin de verdere procedure.

Wat wij je graag willen bieden.

Wij denken met je mee in
opleiding.

Samen met je leidinggevenden en collega’s kom je erachter waar jij goed in bent. Zoals bijvoorbeeld snel en efficiënt werken of omgaan met klanten. Krijg je de smaak te pakken? Dan kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar de functie Teamleider. Ook kun je bij ons een leer-werktraject volgen of stagelopen. Zo zijn wij regelmatig op zoek naar BBL- of BOL-studenten. Kortom, met een bijbaan bij Albert Heijn doe je (werk)ervaring op waar je de rest van je loopbaan nog plezier van hebt!

Wij zetten je in waar jouw
kracht ligt.

Wij vinden het belangrijk dat je kunt groeien in je werk en daarom dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Albert Heijn geeft jou de ruimte en de kans om je talenten te ontdekken en te doen waar je goed in bent. Op die manier geven we jou de kans jezelf verder te ontwikkelen in de retail-management met daarbij de kracht van de grootste en meest succesvolle retailer van Nederland als steun in de rug.