Verwacht net
iets meer.

Onze extra services

De Buurt-taxi.

Eén keer per week rijden de ouderen van Made met ons busje mee naar de winkel. Op die manier zorgen we er samen voor dat zij mobiel kunnen blijven en tóch kunnen genieten van hun wekelijkse boodschappenrondje. En zo wordt de roze koeken-voorraad voor de kleinkinderen ook weer aangevuld. Een win-win situatie dus, als je het ons vraagt!

Made en haar maatschappij zijn voor ons heel belangrijk.

Wij vinden belangrijk om samen te werken met lokale ondernemers, de gemeente, scholen en verenigingen. We bedenken samen leuke spaaracties zoals het jaarlijks terugkerend Muziekfestival of een barbecue voor de buren van de winkel; de zogenoemde jaarlijkse Buurtbarbecue.

Het lokaal ondernemerschap zit ons in het bloed. We vinden het fijn om ons succes te delen met onze klanten en medewerkers en dit laten we graag terug zien in de gemeente Drimmelen. Zo zijn en waren we ook te zien op scholen en bij de Madese voetbal- en hockeyvereniging.

Onze Gall & Gall.

Bij onze Gall&Gall maken de medewerkers het verschil. Zij zijn vakkundig, enthousiast over de verschillende dranken én ze staan graag voor je klaar om te helpen bij het kiezen van bijvoorbeeld de juiste fles whisky.

Onze Etos.

Bij onze Etos vinden we het belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Daarom kun je bij Etos altijd terecht voor betrouwbaar en deskundig advies. Een deel van ons advies is geschreven in samenwerking met een team van specialisten.

Onze standaard diensten in de winkel

OV-service

Voor het kopen en opladen van een anonieme OV-chipkaart of een wegwerpchipkaart.

Bol.com afhaalpunt

Tijdens het boodschappen doen je bol.com bestelling afhalen of bol.com pakket retourneren.

Zelfscan

Je kan in deze winkel zelf je boodschappen scannen. Wij bieden zowel Scan & Go als handscanners aan! Ook kun je je boodschappen zelf scannen met de Albert Heijn app.

Geldautomaat

Voor contant geld kun je bij AH-winkels met een geldautomaat pinnen.

Bloemen en planten

Ook voor mooie bloemen en planten kun je bij ons terecht. Voor jezelf of om cadeau te geven.

Loterij

Loten van je favoriete loterij koop je bij AH-winkels met een servicebalie (assortiment kan verschillen per winkel).

Gratis parkeren

Het parkeerbeleid verschilt per AH-winkel. Op ons in 2017 verruimde parkeerterrein is genoeg plek en kunt u gratis terecht.

WiFi-service

Om gebruik te maken van de Albert Heijn app bieden we gratis draadloos internet aan.